Söndagsfika

Gullefjunet har sovit hos mormor och morfar inatt. Detta innebär att hon var vaken jättelänge. De går nämligen på alla tricks för att få stiga upp igen som “jag har bajsat” och “jag glömde en sak, jag måste hämta”. Sen vaknade hon halv fem (ny tid). Så just nu sover gullefjunet och de helt utmattade gamlingarna middag.

När hon vaknar är det dags för söndagsfika på Ekbergs. Vi skulle i och för sig kunna fika hemma. Tro det eller ej men jag kan koka kaffe, och jag bakar godare bullar själv än vad de har på Ekbergs. Men det är inget spännande att fika hemma.

Det känns mer living on the edge att gå på café. För då har man ingen aning innan om gullrumpan har för avsikt att förgylla andra fikagästers dag genom att vara charmerande eller om hon tänker springa runt och skrika och förstöra deras avkopplande kaffestund.

Så om ni är i Piteå kan ni ju komma och fika med oss. Som ett bloggfika typ. Man behöver inte ha någon egen blogg för att bloggfika, det räcker att man läser en blogg. Jag anordnar minsann inga snobbiga bloggfikan där man måste gå igenom någon sorts inträdesprov för att få vara med och fika. Men vänta er ingen goodiebag, fikat är helt osponsrat. Fast på Ekbergs ingår ju påtår i priset. Det är ju alltid något.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *