Tänk så glad maken skulle bli om jag vann en städerska

Jag har hittat en toppenfin tävling till er hos Bambi. Det man kan vinna är en hemstädning från Cleaning Services. Det vore ju dö-skönt om någon kom hem till en och städade så att man slapp göra det själv. Men bara ni som har en egen blogg kan vara med och tävla. Ni vanliga dödliga utan blogg får inte vara med.

Ni kan ju nämligen inte göra gratis reklam för städföretaget så därför är de inte intresserade av er. De kanske också tänker som så att ni som inte har någon blogg säkert inte har råd att betala för städning heller. Företaget gör troligen en koppling mellan köpkraft och bloggande, det är nog därför de inte intresserade av att erbjuda folk utan blogg att vara med i tävlingen.

Här har ni som inte har någon blogg möjligheten att känna er kränkta över att ni diskrimineras. Om ni orkar bry er alltså.

Men om ni har en blogg finns det även andra fantastiska erbjudanden från Cleaning Services. Ni kan blogga om företaget och därmed vara med och tävla om en hemstädning på det sättet också. Eller så kan ni välja en Trisslott istället. Priset på Trisslotter har ju just gått upp till 30 kr har jag sett på TV så det här är ju ett toppenerbjudande.

Jag kikade in på städföretagets hemsida och de har skrivit väldigt fint om sin värdegrund och att glädje ingår i priset när man köper tjänster från dem. Däremot känner jag att jag saknade information om deras personal. Det känns inte helt irrelevant att berätta något om den personal som faktiskt ska komma hem till mig och städa. Jag vill gärna veta om personalen är högskoleutbildad tex? Här i Sverige, eller i ett Östeuropeiskt land i så fall? Bor personalen drägligt eller huserar de i tält ute i skogen? Eller anställer företaget studenter? Det vet man ju hur det ofta ser ser ut i studentrum.

Ni som inte har någon blogg får nu helt enkelt lov att klicka in er på prislistan och kolla vad sådana som ni, som inte kan tävla om glädjen med gratis hemstädning, får betala för kalaset efter RUT-avdrag.

Till Cleaning Services – jag brukar inte ha tur i tävlingar och det här känns inte som ett vinnande inlägg så jag tar gärna en Trisslott som tack för mitt blogginlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *