The Libertines – Can’t stand me know

Jag har inte riktigt tid att blogga så vad gör jag då? Jo jag prackar på er min musiksmak genom att posta en YouTube-video.

Jag har kanske delat denna förut? Det gör ju ingenting för ni tittade säkert inte förra gången, och ni klickar och tittar väl inte nu heller. Förutom min goda vän C. Hon förstår sig på icke-mainstream musik, även om vi inte alltid gillar samma saker. Hon kommer att titta på HELA KLIPPET. Utan att spola förbi några bitar.

Pete Doherty har jag i alla fall delat förut, men kanske inte kultbandet The Libertines som han var med i innan han blev utsparkad och startade Babyshambles. Det är inte så himla lätt att hitta några live-klipp med the Libertines där de är tillräckligt nyktra för att man ska höra något av låten, men det här är relativt städat.

One thought on “The Libertines – Can’t stand me know”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *