The odd one out

Vilken är den mest “udda” bloggen ni har i er bloggläsare? Den som är mest olik alla andra ni läser? Om ni mest läser föräldrabloggar också har ni en blogg som handlar om flugfiske. Eller om ni bara läser modebloggar också har ni en blogg som handlar om världspolitik. Typ så.

Min är Pressylta Redux. Den skrivs av en 62-årig författare och journalist som heter Gunnar Pettersson. Jag minns inte alls hur jag hamnade på den första gången och vad det var för inlägg jag läste som fick mig att börja följa den. Han bor sedan länge i London vilket kan vara en bidragande orsak till varför bloggen fångade mitt intresse. Om man aldrig bott i London är det kanske inte så intressant när han bland annat skriver om brittiska medier, men för mig är det intressant.

Dessutom får det mig att känna mig lite intellektuell att läsa en blogg som skrivs av någon som säkert inte ens vet vad Dagens Outfit eller en bloggtävling är för något.

6 thoughts on “The odd one out”

  1. De mest udda bloggarna jag har på bloglovin är nog storbloggarna. Jag menar, tex Kissie och Foki ger mig typ nada men ändå har jag dem där. Jisses om man skulle missa nåt om asiatiskt mode eller hur man putar med läpparna…

  2. Ps, Gun (horni.blogg.se) är jätteduktig på att designa bloggar. Hon har gjort min, mammas och då givetvvis sin egna. Nu tror jag att hon mest har koll på blogg.se, men en header kanske hon kan hjälpa dig med? Kolla!

  3. Dagens Outfit? Det vet jag visst det, det är vad jag råkar ha på mig just idag (t-tröja, svarta jeans)… Roligt att du gillar bloggen! Förresten, jag känner en annan f.d. Londonaupair från Piteå, hon bor fortfarande kvar här och gör smycken, hon heter Daniela Sigurd. Bekant? Förmodligen inte.

    1. Nej, tyvärr känner jag inte Daniela. Jag umgick väldigt lite med svenskar i London, bekantskapskretsen bestod främst av engelsmän och andra nationaliteter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *