Tidningar man kan köpa i England

Här ska ni få se vad man kan köpa för tidningar i England.

169 sidor om Kungastil.

Kungastilstidning130 sidor om Kungabebisar.

Kungabarnstidning

Till sist en tjock tidning om ett intressant ämne. Jag glömde att kolla sidoantalet på denna eftersom jag tyckte att den såg ut att ha ett rimligt antal sidor för att kunna täcka upp alla vinklar av ämnet. En tidning om öl.

Öltidning

Den tänkta målgruppen för de första två tidningarna måste ju vara tandläkarmottagningar. Den sista måste ju faktiskt gå att sälja till nästan vilken normal människa som helst. Jag skulle ha kunnat köpa den i present till maken men han hade ju redan fått rakkräm så jag orkade inte stå i kö.

2 thoughts on “Tidningar man kan köpa i England”

  1. Men vad kostar en sån tidning där?
    Här ju såna tidningar galet dyra, typ från minst 60 spänn och upp…
    Och ja, jag är en sån som hade kunnat köpa en sån tidning. I alla fall den i mitten

    1. Jag glömde kolla vad de kostade eftersom jag inte hade för avsikt att köpa. Men jag tror nog att de går lös på betydligt mer än 60 kr. Vild gissning att de kostar minst £10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *