Vad har lådan för betydelse?

Jag har inte orkat läsa allting som skrivits i viktiga frågor i den här valrörelsen, men jag har haft lite koll på rubrikerna.

Den här lådan som dyker upp titt som tätt – vad har den för roll i valet och i Sveriges framtid?

Jag har inte orkat läsa artiklarna men jag såg att Löfven stod på en låda i en debatt och att han var rasande över lådan. Nu ikväll har lådan tydligen gjort comeback enligt Aftonbladet. Ikväll har Anders Pihlblad stått på en låda. Av vad jag läste så är jag osäker på om det är bra eller dåligt att programledaren stod på en låda.

Vad betyder det här med lådan? Har lådan ett politiskt budskap? Vad representerar lådan? Tänk om jag röstar fel imorgon för att jag inte fattar det här med lådan.

Jag tycker faktiskt att man kan begära att journalisterna är lite tydligare i sina politiska analyser kring det här med lådan så att man fattar vad de menar när de skriver om lådan. Herregud, tidningarna kan faktiskt inte förvänta sig att alla är lika intelligenta som dem och bara fattar det här med lådan utan att de förklarar lådans betydelse för Sveriges framtida politik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *