Vad heter julsången?

Nu har jag suttit och letat efter en julsång som jag inte vet vad den heter i typ två timmar. Kan ni hjälpa mig? Ni som är lite gamla mogna alltså. Jag tror att låten är från sent åttiotal eller tidigt nittiotal. Vi talar alltså den tiden när man fortfarande köpte vinyl. Det vet jag med säkerhet eftersom jag har den på singel i någon garderob hemma hos morsan och farsan.

Det var två karlar som spelade in den, en kort och tjock och en lång och smal. Jag kommer inte ihåg vad de heter heller. Jag tror att de inte var musiker, men halvkända för något annat. Typ skådisar eller komiker. Jag vill minnas att de var klädda som två tomtar när de framförde låten på tv. Jag har för mig att låttiteln eller texten innehöll någon form av svärord och inte var av den seriösa sorten.

Någon som känner igen vilken låt jag menar? Tills jag kommer på vad den heter bjuder jag en annan klassiker jag hittade på tuben.

4 thoughts on “Vad heter julsången?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *