Var det Zlatans vattenflaska?

Såg ni när Zlatan sprang in i det engelska målet och drack vatten ur en av flaskorna? Var det hans flaska? Stod det Zlatan på den? Har alla spelare en flaska var i båda målen eller är detta ett Zlatan-privilegium? Hur hittar man rätt flaska om det är bråttom? Finns det ett flasksystem?

Eller är vattnet free for all om det ligger och skräpar i målet? I så fall – såg ni spottloskorna som de engelska spelarna kastade omkring sig till höger och vänster?

Om jag spelade fotboll skulle jag då vilja ha en flaska med mitt namn skrivet i tusch på och jag skulle vilja att det fanns någon sorts hederskod som garanterade att mina med och motspelare respekterade privat egendom.

Tänkte bara dra er uppmärksamhet till detta utifall att ni fokuserade på andra saker under matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *