Var jag får min omvårdande gen ifrån

Igår kväll tyckte jag väldigt synd om mig själv varje gång jag svalde. Man tänker aldrig på hur ofta man sväljer förrän det börjar göra ont varje gång man sväljer. Och när man börjar tänka på hur ofta man sväljer ökar tydligen salivproduktionen. Jag vet inte om det påståendet är vetenskapligt bevisat men det var i alla fall en observation jag gjorde igår.

Så jag sökte lite sympatier från mamma i chatten på Facebook. Ni ser ju var jag har fått mina omvårdande gener ifrån.

chat

One thought on “Var jag får min omvårdande gen ifrån”

  1. inte roligt.. jag brukar få så vid halsfluss.. att det gör ont hela halsen och upp i öronen varje gång man sväljer.. :-/ Krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *