Var ska ugglorna hänga?

Ni kanske tycker att det är oromantiskt att jag sitter här och bloggar nu när vi firar vår bröllopsdag? Det är okej, maken diskar just nu så jag har några minuter till övers.

När jag var till IKEA härom veckan köpte jag en knopphängare med små ugglor på till gullefjunet. Hon tycker om ugglor, böckerna om Ugglis är en favorit.

Jag har inte riktigt bestämt var dessa krokar ska sitta ännu. Det är ingen brådska. Vi provar oss fram. Just idag testar vi om ugglorna passar under diskbänken.

Trevligt i och för sig, men jag tror att vi testar något annat imorgon. Jag vill inte fatta några förhastade beslut. Jag tror att vi ska ta reda på om ugglorna passar i hallen också innan vi bestämmer oss.

Det där med att maken diskar just nu var förresten ett skämt. Det här är ett tidsinställt inlägg. När ni läser det här är jag förhoppningsvis mätt och lite berusad. Vi kanske sitter i soffan och hånglar. Sen tuppar jag säkert av innan vi hinner hänga i kristallkronan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *