Vem är bloggens äldsta läsare?

Vet ni vad jag undrar ibland? Vem som är den här bloggens äldsta läsare? Inte äldst i ålder alltså, utan vem som har hängt med längst? Att mamma har läst ända sedan början räknas inte. Hon hade liksom inget val i början, jag tvingade henne att läsa så att jag åtminstone skulle ha en läsare.

Så hur länge har ni läst bloggen? Ni får dessutom bonuspoäng om ni berättar hur ni hittade hit.

Det är ingen tävling alltså. Jag bara undrar, och det vore kul om ni kunde berätta nått för mig för en gångs skull. Jag berättar ju saker för er varje dag. Men det finns inget pris att vinna.

Men man vet ju aldrig. De flesta av våra böcker är fortfarande nedpackade i kartonger uppe i Norrland. Maken har packat upp sex hyllrader av sina böcker. Vi har en hylla med böcker som intresserar oss båda. Också har jag en hylla. Trots att maken har sex olika hyllor att lägga sina böcker i så lägger han alltid den bok han senast läst ut i min hylla OVANPÅ min böcker. Jag blir så jävla irriterad när det ligger böcker om troop leaders ovanpå mina deckare och biografier när det finns sex hyllor med krigs- och historieböcker att lägga troop-böcker i.

Så om det dyker upp fler böcker om tank commanders i min hylla så kan det hända att jag som en överraskning (för er och för maken) lottar ut en krigsbok bland dem som tar sig tid att lämna en kommentar och svara på min fråga om hur länge ni har hängt här på bloggen.

Böcker i bokhylla

13 thoughts on “Vem är bloggens äldsta läsare?”

  1. Oj, jag minns verkligen inte när jag började läsa din blogg. Du hade hållit pä ett tag och jag hittade dig genom en länk från någon annan (som uppenbarligen följt dig längre än jag gjort).

  2. Har följt ett halvår ungefär. Hittade hit genom länk från någon annan och fastnade. Du är jätterolig!

  3. Jag måste väl ändå ligga bra till. Hittade hit genom tips från bloggens eminenta författarinna…

  4. Nåt år? Vet faktiskt inte.. minns inte ens hur jag hittade hit.. det är ju för illa! Såna viktiga stunder bör man ju minnas 😉

  5. Via Osloskånskan. Och hon har ju inte bloggat själv på länge, så ett tag är det allt. Och jag gillar dig starkt, men nån bok vill jag verkligen inte ha. Jag kan skicka nån av makens tågböcker om du vill ha omväxling.

  6. Hittade hit via något blogginlägg där någon skrivit om vad det finns för olika typer av bloggare, och du stod som exempel på ena “kategorin” under kommentarerna 🙂 kanske 1,5 år sedan någonting? Kommer inte ihåg…

    1. True, när något går åt skogen brukar jag sucka och tänka för mig själv “jaja, nu har jag i alla fall något att blogga om”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *