Vem är ni då?

Jag har analyserat er. Det här är ni, åtminstone när ni besöker min blogg.

En del av er är mina vänner i riktiga livet. Det vet jag inte för att ni lämnar kommentarer utan för att ni berättar för mig att ni läst något på bloggen när vi ses eller hörs.

En del av er som kommer tillbaka regelbundet har jag ingen aning om vem ni är eller hur ni hittade hit, för ni kommenterar sällan, men jag är ju glad över att ni är här i alla fall.

Bilder gillar ni oftast, ni klickar och tittar. Trerättersmenyn, klippet om herrkläder och min “gardin” är mest populära för tillfället. Naturligtvis tävlingsbilderna också.

Ibland är ni länk-tokiga och klickar på alla länkar ni hittar. Andra dagar är det inget som frestar er. Vill ni inte ha en musmatta?

Igår var det någon som smög omkring här på bloggen och hade gömt sitt IP-nr. Jag tror att det var anonyme Grabben i bloggen bredvid som kände sig orolig att hans cover was about to be blown när han insåg att jag kan se vilken stad han bor i. Ni behöver inte vara oroliga, vilken stad ni bor i är allt jag kan se. Jag vet inte vad ni heter eller vilken gata ni bor på.

Ni gillar att tävla, eller i alla fall kolla på tävlingar. Ni som gillar att tävla verkar inte så intresserade av mina litterära alster, ni går ofta direkt till kategorin barnkläder eller butiken.

Många kommer hit via Google. Det ni söker och förhoppningsvis finner är prinsessan på ärten, sommarkläder för barn, prickiga klänningar, rosa barnkläder, stickade bröst, galonkläder och babyskor. Eftersom jag har lite av en sjukvårdsblogg är det också många som kommer hit och undrar över eksem, allergiska reaktioner och cancer. Om ni finner det ni söker vet jag inte, 1177.se är nog mer tillförlitligt för er.

Ni söker också efter – och troligen hittar ni inte – svar på hur man kokar vatten i ett mjölkpaket eller var man kan hitta flyttlådor. Ni som söker efter fotbollsfruar brukar inte stanna så länge och personen som sökte efter vuxenfilmer med prinsessor i måste ha känt sig besviken när han (hon?) kom hit.

Känns det här som en korrekt bild av er?

7 thoughts on “Vem är ni då?”

  1. Jag hittade hit eftersom jag ville lära mig hur man kokar vatten i ett mjölkpaket, men stannade pga de roliga sakerna du skriver om. Vattenkokningen skulle bli ytterligare ett knep i min “bag of tricks”. Vilket coolt partytrick, eller hur?

    1. Det finns stickade bröst här på bloggen. Varför folk söker efter dem vet jag inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *