Vem smugglade ner en julkorv i väskan?

Om GW Persson skulle uttala sig om det här brottet skulle han säga att i den här typen av brottslighet känner oftast offret och gärningsmannen varandra. GW skulle nog säga att det är högst osannolikt att någon bagagehanteringstjänsteman på någon av flygplatserna skulle ha lagt ner en julkorv i vår väska.

Det är bara att använda uteslutningsmetoden. Jag äter inte julkorv. Morsan och farsan äter inte julkorv. Maken äter julkorv. Av det här har jag dragit slutsatsen att antingen ville morsan bli av med en julkorv, eller så ville maken ha en julkorv. Han kanske kände sig orolig att det inte finns julkorv i Stockholm.

Med min excellenta förhörsteknik ska ni få se att jag snart kommer att klämma fram ett erkännande från den skyldige.

JulkorvDet är inte konstigt att man får sätta sig på väskan för att få igen den när folk stoppar dit saker som inte ska vara där.

 

One thought on “Vem smugglade ner en julkorv i väskan?”

  1. Men du lyckades med att slippa äppelmoset? Personligen hade jag hellre tagit en burk äppelmos än en julkorv men det är ju jag det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *