Vem vann då?

Det var väldigt svårt att utse en vinnare i gissningstävlingen. Maken försökte argumentera för Matte, förmodligen för att han målade upp ett scenario som tilltalade maken.

Vera och Sandra körde med lite smicker som “det är du värd” och “det är synd om dig”. Jag är mycket mottaglig för sådant. Men som Sandra påpekade så täckte de båda upp alla alternativ litegrann. Om det fanns en regelbok i den här tävlingen så skulle man säkert hitta detta under kapitlet fusk.

Anna drog slutsatsen att incidenten var makens fel, men hon glömde att svara på uppgiften att gissa vem som lämnat vad på bordet.

Lisa målade upp ett mycket underhållande scenario med Svenska Hollywoodfruar. Men det var inga fruar på TV i fredags, det är på tisdagar. Sista avsnittet ikväll, missa nu inte det Lisa!

Cina gissade att vi drack vin ur IKEA-glas och att det därmed var Ingvar Kamprads fel. Det var en helt korrekt gissning, vi dricker vin ur IKEA-glas. Därför vinner Cina.

Vad vann hon då? Ja, det här var en sak till som talade till Cinas fördel. För hon önskade sig att vinna en bok. Det är därför billigt att utse henne till vinnare. Det är ju inget multimillioncompany jag har. Dessutom önskar hon sig den andra boken om Mr Grey på svenska, och den finns inte ens utgiven på svenska ännu. Det blir ännu billigare för mig med en bok som inte finns. Som småföretagare är det viktigt att vända på varje krona.

Så Cina vinner en resa till Val D’Isere. Fast jag har ingen resa till Val D’Isere, så ni får hjälpa henne och rösta på hennes foto i en tävling så att hon vinner. Hon behöver hjälp, för fotografens skugga ligger rakt över hela fotot. Vägra frysa på fotbollscup heter fotot som behöver röster.

Rätt svar var förresten att det var jag som lämnat barnboken på bordet och maken ett vinglas.

3 thoughts on “Vem vann då?”

  1. Åhhhh…. jag vann :)! Tack Vicke! Vad glad jag blir! Å ännu gladare om några snälla själar röstar på min bild! Håller med om att det inte är något fotografiskt mästerverk alls, men det var ju inte så många bidrag så därför ville jag chansa.
    Vinner jag så ska jag gästblogga hos Vicke och jämföra “den svenska fjällen” med Val D ‘Isere! Tackar på förhand!

  2. Av med hatten för dig Cina och grattis! 🙂
    Nu återstår för mig att sova skönhetssömn och sen fixa en egen erotisk bok då den inte landade framför näsan på mig 😉
    Att våra män står på samma sida om älven hade man ju kunnat lista ut, men det är bra att dom sympatiserar med varandra för det kan dom behöva då dom har världens bästaste fruar!
    Ha det så bra i schtorschtan och hör av dig för lite scrapping snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *