Vi har jagat solen

Idag var det soligt och fint ute. Så jag tänkte att fotona skulle bli fina om man gick ut och tog kort. Det hade jag helt fel i. De blev inte alls bra. Solen var hela tiden “där framme”. Så vi gick en bit till och tänkte att ljuset skulle bli bättre. När vi kom fram till solen hade solen helt plötsligt flyttat på sig och låg längre fram igen.

Mitt där ute i skogen bland alla träden hittade jag ett fint träd.

TrädVi gick så långt att vi blev trötta och fick lov att vila.

VilopausSen tog jag kort på ån.

IMG_6985Till slut lämnade vi gullefjunet hos mormor och morfar och tog skotern för att åka till solen. Men vi kom aldrig fram till solen. Den låg hela tiden längre fram. Här ser ni var solen gömde sig hela tiden.

Solen i horisonten

Där jag stod var det hela tiden taskigt ljus. Slutligen hittade jag ett träd som hade lite sol i trädtoppen. Det glittrade och var otroligt vacker. Men det vackra ville inte riktigt fastna på bilden.

Sol i trädtopparnaJag försöker igen en annan dag.

En sak som är bra med skogen på vintern förresten är att alla småkryp är begravda av snö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *