Viktiga saker som har hänt idag

Ynglingen i hyreshuset nedanför oss har varit ute och skottat snö idag. Idag snöar det inte, så han valde en bra dag att lägga in ett skottningspass.

Vi har haft lekfrämmande. Då bjuder man på fika. Det fanns bara en bullpåse kvar i frysen så jag frågade gullefjunet om hon tyckte att jag skulle baka färska bullar eller ta en påse ur frysen. Hon sa att hon tyckte att jag skulle ta ur frysen. Helt utan vägledning från mig gjorde hon det valet. Jag känner att hon kan vara ett chefsämne när hon blir stor eftersom hon redan visar naturlig talang för att göra rätt prioriteringar. Sånt är viktigt när man basar.

Jag har fått två brev från lokaltidningar med erbjudanden om att vara med i tidningen. Jag har inte tagit ställning till hur jag ska förhålla mig till dessa försändelser ännu.

Maken lånade mitt bankkort och knappade in fel PIN-kod. Hur många gånger ska man måsta ge honom koden? Jag kan alla hans koder utantill.

2 thoughts on “Viktiga saker som har hänt idag”

  1. Är det typ krönikor som de vill att du ska skriva åt dem? Gör det!!!
    Jag har visserligen nyligen hittat din blogg (eller nja, du hittade mig och sen gick jag in till dig) men jag älskar hur du skriver!!! Jag läser alla inlägg men ibland finner jag inte rätt ord till ett svar, allt känns så simpelt.

    1. Du får vänta lite med avslöjandet om vad lokalblaskorna hade för erbjudande. Jag måste tänka över det först. Men tack för de smickrande orden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *