Vinnare av barnklädesplagget

Tusen tack för alla bidrag i feedback tävlingen. Jätteroligt att ni hittade så mycket positivt, men den negativa feedbacken är naturligtvis den som är mest “intressant och nyttig”. Jag hade tänkt försöka kommentera kommentarerna i ett inlägg på bloggen senare idag eller under helgen.

Jag trodde att det skulle dyka upp åtminstone nått troll och lämna någon helt irrelevant kommentar, men det gjorde det inte. Alla kommentarer var konstruktiva och jättebra, det har varit jättesvårt att välja en vinnare. Men någon måste jag ju välja. Och det blev Katarina, det kommer ett email till dig under dagen.

Katarina vinner för att hon påpekade att underkategoriernas bilder var otydliga. När jag la upp dem tyckte jag att det var ganska bra med en massa barn på varje bild för bilder på barn blir man glad av, och det finns inte så många platser i butiken där man kan lägga bilder förutom produktbilderna. Men när Katarina påpekade att det inte var så bra så insåg jag att det kanske inte var så bra som jag först tyckte. Katarina vann alltså för att hon fick mig att inse att jag hade fel, det händer inte var dag, varken att jag har fel eller att jag erkänner det som maken säkert skulle påpeka. Nu har jag ändrat på det så förhoppningsvis är kategoribilderna tydligare nu. Ni kan ju kolla om ni vill.

Jag har inte utsett någon bloggvinnare ännu, jag återkommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *