Vinnarintervju

Grattis Åsa till vinsten av en flaska Djup sömn och tack för att du ställer upp på en exklusiv vinnarintervju!

–          Hur känns det att ha vunnit detta fantastiskt fina pris i en sådan populär tävling och i så här hård konkurrens?

Åsa: Fantastiskt! Blev helt pirrig och kunde knappt somna på kvällen.. (som om jag inte hade tillräckliga problem med sömnen!)Hade behövt sprayen extra mycket just den natten 😉

–          Brukar du alltid ha tur i tävlingar? Andra tävlingar alltså, eftersom det här var en talangtävling (det är ju tex en talang att förstå att en tävling har två moment och klara av att svara på båda uppgifterna).

Åsa: Nej du… Otur i spel och otur i kärlek.. mitt liv i ett nötskal! Fick ett hedersomnämnande i en sångtävling -83… men det kan väl knappast räknas nu!?

–          Vad betyder det för dig att ha vunnit?

Åsa: Massor! Jag har SÅ höga förväntningar på mirakelsprayen och kommer att skynda hem till brevlådan de närmaste dagarna 🙂 Dagarna efter ditt inlägg om min vinst så gick jag på små moln och visslade (eller.. jag kan inte vissla men du förstår säkert känslan!) Självkänslan och självförtroendet är på topp nu!

–          Tänker du tvätta lakanen före du använder den magiska sprayen?

Åsa: Självklart! Vågar inte riskera att mina gamla kvalster förstör min skönhetssömn. Tror inte att du förstår HUR mycket jag längtar efter en HEL natts sömn.

–          Skulle du kunna ta ett foto av flaskan när den ligger på din kudde och skicka in fotot för publicering på bloggen?

Åsa: Självklart! Jag fotar en hel del annars också och detta “event” kan ju inte passera obemärkt!

–      Och givetvis höra av dig och berätta hur du sovit när du har testa sprayen?

Åsa: Of course! Men jag kan ju inte lova att det kommer ett mail kl 07 på morgonen.. förhoppningsvis sover jag i ett par dagar 😉

Det kom lite grejer emellan i helgen Åsa, men nu ligger din flaska med sömn på posten! Sov gott och hoppas att du tycker om doften så att du slipper stiga upp och byta sängkläder mitt i natten! Det vore ju bara droppen alltså om sprayen sabbade din sömn ännu mer.

2 thoughts on “Vinnarintervju”

  1. Paketet har ankommit och nu har jag bestämt mig för att “suga på karamellen” till i helgen. Börjar tidigt på jobbet hela veckan så det känns lite fel att “slösa spray” på en kort natt! Blir barnledig en natt i helgen så DÅ smäller det 🙂

    Återkommer… Å

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *