Wernbloom skulle ju kunna lägga ett hästhuvud i Hamréns säng

Igår läste jag i tidningen att Pontus Wernbloom inte fått spela en enda minut i EM. Nu fick han ju hoppa in igår mot Frankrike, men innan dess.

Om Wernbloom är lite sur så förstår man ju honom. Hur kul är det att bli uttagen till landslaget och åka till Ukraina och bara sitta på bänken? Det skulle inte alls förvåna mig om han tycker att Hamrén är lite taskig. Wernbloom kanske till och med har suttit på bänken och tänkt på att hitta på någon sorts hämnd. Som att beställa 10 pizzor till hemkörning åt Hamrén (pay on delivery). Eller teckna en prenumeration på någon tvivelaktig översta-hyllan-tidning åt honom.

Men jag har en mycket bättre idé åt Wernbloom. Han skulle kunna lägga ett hästhuvud i Hamréns säng. Då får han säkert spela från start nästa gång. Det funkade ju för Johnny Fontane så värt ett försök är det i alla fall. Ett riktigt hästhuvud vore ju både svårt att få tag på och grymt mot hästen. Ja och kletigt och allmänt besvärligt att hantera. Istället kan han köpa ett sånt här hästhuvud.

Finns hos Tistel. Jag glömde kolla vad det kostade, men betydligt billigare än en riktig häst. Och djurvänligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *