10 irriterande saker som folk som inte kan köra bil gör

 1. Kör om ett annat fordon i samma hastighet som den de ska köra om. Där ligger de jämsides och blockerar omkörningsfilen i flera kilometer innan de äntligen pressar sig förbi.
 2. Kör om en när man själv håller exakt hastighetsbegränsningen. Sen svänger de in alldeles framför nosen och lägger sig där och håller hastighetsbegränsningen. Så att man själv måste sakta ner för att det ska bli ett acceptabelt avstånd till idioten framför.
 3. Kör 70 på 110-väg där det är mitträcke och enkelfil.
 4. Parkerar i två rutor, eller så långt till vänster att rutan bredvid blir oanvändbar.
 5. Parkerar på familjeparkeringsrutor trots att enda personen i bilen med en fyra-årings intelligens är en man i fyrtio-årsåldern.
 6. Kör ut i körfältet framför trafik som kommer från vänster när de ska svänga vänster i en korsning, men fullföljer inte utträngningsmanövern, utan står där och blockerar trafiken och släpper fram 15 bilar som kommer från höger.
 7. Stannar inte vid övergångsställen.
 8. Kör om en bil som stannat vid ett övergångsställe.
 9. Stannar vid övergångsställen för att de ser en person 25 meter bort som eventuellt skall passera övergångstället någon gång i framtiden.
 10. Drar släp fullt med löst skräp som de efter 20 år har rensat ut ur garaget, och tycker sig ha fäst allting ordentligt med ett litet rep, som egentligen bara håller fast den sopsäck som ligger i mitten på toppen av skrothögen.

6 thoughts on “10 irriterande saker som folk som inte kan köra bil gör”

 1. Åh jag håller med på alla ovanstående punkter. Men jag har tre saker till som jag stör ihjäl mig på i trafiken:
  1. Folk som inte blinkar ut ur rondellen och därför förstör chansen att få en smidig rondellkörning för alla.
  2. Idioter som STANNAR i rondeller för att släppa ut folk.
  3. Människor som tror att högerregeln ALLTID gäller, oavsett väjningspliktsskyltar och markeringar av huvudled.

  1. När det står fyra bilar i en fyrvägskorsning och alla väntar på någon annan och sen kör alla en halv decimeter, stannar, kör, stannar är också irriterande. Om jag är passagerare i ett sånt läge sitter jag och gastar till maken KÖR, KÖR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *