Alla andra får fina emails

Meekat får alltid en massa fina email från sina läsare. Snälla email, också email från folk som tycker att hon borde ha fötts steril och att hon inte borde få ha barn. Jag är helt avundsjuk. Jag får minsann aldrig några email. Varken snälla eller elaka. Ja det var inte riktigt sant, en gång emailade Birgit mig och sa att hon gillade mitt lunchtips.

Kan ni fatta att det finns folk som tar sig tid att sätta sig ner och emaila folk och önska dem sterilitet? I dagens hektiska samhälle?

Jag hatar folk som är sådär perfekta att de hinner med att sköta hus & hem och barn och arbete och socialliv och träning och egentid och vad allt mest det är man ska hinna med. Dessutom hittar de tiden att emaila folk de inte känner och berätta vilken värdelös förälder mottagaren av emailet är. Det där sista är ju verkligen pricken över i-et som gör dem till fantastiska människor som man verkligen avundas för att de är så perfekta.

I alla fall kan jag speciellt rekommendera två väldigt roliga inlägg av Meekat – 10 bra saker med Ullared och när hennes gynekolog skrattade så mycket att hon var tvungen att lämna rummet för att Meekat hade sitt namn skrivet mellan benen.

3 thoughts on “Alla andra får fina emails”

  1. Vad kul att du hittat in till mig och att du gillar bloggen! 🙂

    Jag är också impad över att folk har tid att maila en massa onödiga kommentarer. Jag hinner inte ens med de viktiga. 😉

    Kram!

  2. Jag älskar Meekat! Har läst Fnulan (en Meekat kompis) länge men det var inte förrän nyligen som jag upptäckte Katten. Och så har jag dig, du är jätterolig du med.
    Jag mailar aldrig bloggare heller, oavsett hur mycket jag gillar dem. Eller jo, ibland mailar jag men då till bloggare som jag träffat och/eller fått en mer personlig kontakt med.
    Jag har fått några mail från fans (visserligen nåt år sedan nu), sååå jäkla coolt! Jag höll på att dö av storhetsvansinne. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *