Fruktansvärt ful overall i hiskeligt material säljes på Tradera

Jag har lagt upp lite begagnade barnkläder på Tradera. Bland annat den här overallen. Jag tycker att det är viktigt att man är sanningsenlig i beskrivningen av plagg man säljer.

IMG_7244

Fruktansvärt ful overall i storlek 68 / 3-6 mån. Av märket Cherokee. Köpt i England, jag tror inte att detta märke säljs i Sverige, men kan berätta att det är synonymt med billig skit av dålig kvalitet.

Overallen är i 100% polyester. Hela overallen, se foto nr 3 för hur noggranna de är med att upplysa om att här finns det bara polyester.

Ärmsluten har en flik som man kan vika över, som en vante ungefär. Vilket är kanonbra för ärmhålen är jättesmå så det är svårt att få ut bebishanden genom ärmhålet.

Overallen är jättetunn. Polyestermaterialet gör dessutom att den känns ännu kallare. Det bör nog vara plusgrader om man ska använda den.  

Hjärtformade knappar. Ganska fina, man skulle kunna sprätta loss dem och sy fast på ett finare plagg. På bilden av knappen ser ni även tydligare hur fult materialet är.

Jag bjuder på frakten. Allt jag vill är att overallen skall få ett bra hem. Jag ser gärna att köparen är rök&djurfri. Inte minst för att materialet ser relativt brandfarligt ut. Skötselrådslappen säger för övrigt till och med “Keep away from fire”. 

I mycket fint skick. Om man med fint skick menar ursprungsskick. Använd en gång.

Overallen har huva. Och dragkedja.

Se även mina andra auktioner med kläder av högre kvalitet såsom Molo, PoP, Tutto Piccolo, JoJo Maman Bebe och Petit Bateau.

Om ni efter den här beskrivningen känner att den här overallen måste ni bara ha så hittar ni den annonsen här.

Mer seriöst så har gullefjunet växt ur en del av sina kläder. Jag har lagt upp en del på Tradera, det kommer mer eftersom när jag har tid och ork. Självklart finns där en hel del kläder från Kidkit-butiken så om ni inte har råd eller lust att köpa dem till fullpris och har ett barn under två kan ni ju kika in på auktionerna och fynda där istället. Begagnade och använda av gullefjunet, men i bra skick. Vissa av “finkläderna” är bara använda 1-2 gånger.

Just nu finns det även ett par Molo, Pop och Petit Bateau plagg upplagda (men några av auktionerna avslutas idag mellan kl 14 och 15). Samtliga annonser hittar ni här.

6 thoughts on “Fruktansvärt ful overall i hiskeligt material säljes på Tradera”

  1. Det är ju såna annonser som är så grymma att läsa! Funderat flera gånger när jag sitter på Blocket att mejla bara för att säga att annonsen var rolig.

    Bilen som hade motorn pimpad med en ananas och en fruktskål och doftljus i bagaget var ju för bra!

  2. Jag tycker så synd om overallen att jag nästan måste lägga ett bud och ta hand om den, men vad skulle jag göra med den… Hoppas som sagt att någon trevlig icke-pyroman lägger vantarna på den!

  3. Alla mina gosedjur är hanar så då fungerar inte rosa… Fan också! Annars hade jag köpt den för att annonsen är så härlig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *