Also… something for mummy

När jag var gravid köpte jag inte särskilt mycket barnkläder och grejer innan dotterns födsel. Jag tänkte att man säkert skulle få en massa presenter så det var lika bra att bara köpa ett par nödvändiga saker.

Så närmade sig den stora dagen BF (beräknad förlossning för er som inte läser Familjeliv) och mina kompisar överraskade mig med en babyshower. De hade med sig presenter. En sparkdräkt fick vi. Sen var det bara “I thought you’ll be getting so much for the baby so I got something for mummy instead”. Vad de flesta hade kommit fram till att jag behövde var hudkräm. To pamper yourself. För alla mina kompisar vet ju att jag är the pampering type…

Där satt jag och öppnade paket och sa “delicate care – lovely”, “spa essentials – splendid”, “extra rose – marvelous”, “body butter – fantastic” och “more body butter – amazing”. Log och tackade och var glad och undrade var stjärtkrämen till babyn var.

Sen efter förlossningen så fortsatte hudkrämerna, bubbelbad och diverse make up produkter att komma till mummy. Jag vet inte vad ni gjorde första veckorna efter förlossningen? Jag kan i alla fall avslöja att den enda hudkrämen som hade strykande åtgång hemma hos oss var nipple cream.

Idag har jag rensat bland alla dessa krämer och kastat de som börjat se ut som att de skulle kunna orsaka hudskador.

Jag hittade då tre små tuber som aldrig ens är använda som inte stelnat. Night firming moisturiser svammelkräm och Day moisturiser with a touch of foundation svammelkräm. Dem hade jag tänkt använda idag. Inte till att sitta här och smörja in mig, utan till något annat. Ni får komma tillbaka ikväll så berättar jag vad.

 

2 thoughts on “Also… something for mummy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *