Goodiebag till bloggfikat

Om ni nu har haft svårt att koncentrera er på jobbet idag för att ni undrar vad jag skulle hitta på med hudkrämerna så kommer svaret redan nu, så att ni kan få något vettigt gjort sista timmen innan ni går hem.

Imorse kom jag på att man kanske skulle ta och ordna en goodiebag till bloggfikat. Själv blir jag aldrig inbjuden på goodiebag-tillställningar. Allt jag någonsin blivit inbjuden till genom bloggen är att gympa i TV, men när jag förstod att knip-Susanne inte skulle vara där och berätta vart man skall stoppa upp nötter avstod jag från det.

Jag har ju läst på bloggar om goodiebags så jag har ju en ganska god uppfattning om vad som ska finnas i en goodiebag. Regeln säger att man kan stoppa i princip vad som helst i påsen. Tacosås och munskölj. Ögonfransnäring och bär. Trosskydd och disktrasor. Aloe vera-kräm och skräpreklam. Nyckelring och juice.

Hur svårt kan det vara att ordna en goodiebag tänkte jag. Så jag ringde runt och raggade lite sponsorer och fick napp hos mig själv. Kidkit sponsrade med en pyjamas. SAS sponsrade med ett flygplan. Sen kastade jag ner en blåsorm som blivit över efter kalaset, hudkrämerna som jag fyndade i badrummet i morse, den utlovade festisen och ett pussel som gullefjunet inte längre leker med som vi fått ärva av någon (de två sistnämnda saknas på bilden). Egentligen hade jag tänkt lägga dit en reklampenna från ett pappersbruk i Piteåtrakten och en nyckelring också, men maken stod och stressade mig att han hade bråttom så jag glömde bort det.

Det blev ingen 15000 kronorspåse, men jag svängde ju ihop den på en kvart.

Sen packade jag ner allt i en fin påse och åkte iväg på bloggfikat, som jag återkommer till i ett senare inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *