Vill jag vara med på TV?

Jag har ju flera gånger berättat att ingen skickar fina erbjudanden till mig för att jag har en blogg. Därför känner jag att jag nu måste berätta att idag har jag fått ett email med en inbjudan. Jag känner mig i och för sig lite mindre speciell av att inbjudan även inkluderar ALLA jag känner. Fast jag hakar inte upp mig på småsaker.

Det är ett tv-produktionsbolag som har skickat inbjudan. Vad har jag nu blivit inbjuden till då? Jo, en motionsdag på Pite Havsbad imorgon. E-mailet säger “Är det så att du/ni är intresserade av att synas lite mer i TV får ni gärna höra av er!”

Jag funderade länge över ordvalet “synas lite mer i TV”. Jag gör nämligen allt i min makt för att undvika att synas i TV och till dags dato måste jag säga att jag har lyckats ypperligt. Om jag ödmjukt får säga det själv alltså.

Dessutom är det så här. Jag anser att motion är ett nödvändigt ont. En aktivitet som bäst utövas i ensamhet.

Så när jag då fick det här emailet med en inbjudan att utöva motion i TV då tänkte jag “det har jag ju alltid drömt om lika mycket som…” Låt mig tänka ett tag. Lika mycket som jag har drömt om ett skotthål i huvudet.

Så ni kommer alltså inte att få tillfälle att se mig svänga fläsket i dansträningen Sh’bam på TV i framtiden.

Om det är någon av er som har en helt annan syn på det här med motion i TV och skulle vilja vara med kan ni säkert ringa Havsbadet och fråga. Det känns inte som att inbjudan var så där jättepersonligt ställd till mig. Det är nog till och med så att om de bjuder in mig så duger nog vem som helst. Om de trilskas kan ni väl säga att ni är en av mina fina bloggläsare och kolla om det öppnar några dörrar för er.

Här kan ni läsa mer om realitysåpan som just nu spelas in på Pite Havsbad. Jag vet inte vad temat för såpan är men jag hoppas förstås på Svenska Campingfruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *