Äntligen, äntligen har jag blivit kränkt!!!!!

Det blir inga fler Dagens Overall – Tradera har stängt ner annonsen. Någon humorbefriad och anally retentive person har anmält annonsen och Tradera har dömt till fördel för humorbefrielse.

Kränkt

Well, well, gummibell, jag får väl göra en bloppis som Mogi då…. hon verkar ju tjäna bra på sina bloppisar med tanke på att hon åker på två-veckors-semestrar till Maldiverna för 250 tusen (sista frågan i det länkade inlägget om ni inte orkar läsa resten). Observera att det inte är Mogi som har anmält min genuina och ärliga annons (jag tror mig nämligen veta vem som har gjort anmälan för jag är lite av en Sherlock Holmes som någon kommenterade för ett tag sedan….).

6 thoughts on “Äntligen, äntligen har jag blivit kränkt!!!!!”

  1. Men suck!! Vissa människor allså.. Hur kan man göra nåt sån’t??

    Nyfiken på vad som hände.. Hörde Tradera av sig till Dig? Fick du möjlighet att svara innan annonsen togs bort? Kram, Åsa

    1. Nej jag fick ingen förvarning, Tradera stängde bara av annonsen och sedan skickade de ett mail med referens till sina “villkor”… som jag naturligtvis inte läst för det vet man ju att det bara är friskrivningsklausuler.

      Det känns ändå som att jag fått valuta för annonspengarna, bloggmaterial i stil med detta är värt mer än 9 kr i mina ögon.

  2. Men vad då, kan de bara ta bort den sådär? Du säljer ju en riktig vara och skriver inget stötande (ja, såvidare inte nån blir stött av humor i en annons)… Mysko.

  3. På allvar?! Torra Tradera! Och torra människa som har anmält annonsen. VAD är så störande att man tar sig tid att anmäla en annons på en hiskeligt ful overall som man vill slippa äga?! Trippelsuck!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *