Trevligt

Jag vet inte vad som roar er, men det här att ni berättar vad ni har ätit till lunch tyckte jag var trevligt. Att ni lämnar kommentarer med ointressant information, så att jag inte behöver sitta och känna mig så ensam. Ibland känns det ju som att man sitter och informerar rakt ut i luften. Man har liksom ingen aning om det är någon som fångar upp allt man har att säga eller om informationen går förlorad.

Utbytet av lunch-information tyckte jag kändes givande och trevligt. Jag uppskattar speciellt Ruths ansträngning att dessutom berätta om möss och ekorrar på vinden. Med tanke på allt ni vet om mig tyckte jag att det var roligt att få höra att en av mina läsare har odjur på vinden. Döda dessutom. Jag är nästan avis, fatta vad jag skulle kunna göra med döda möss här på bloggen.

Jag kanske gör det till ett återkommande tema här på bloggen. Inte varje dag, vi kan ju inte ha ointressant information på bloggen varje dag! Men varje fredag kanske jag borde ha ett inlägg som är ett forum där folk lämnar kommentarer med information som ingen bryr sig om utom skribenten. Ungefär som Familjeliv.se. Eller som den här bloggen. Jag kan skapa en kategori som heter “Läsare bidrar i bloggens ära”.

Jag bryr mig förstås, jag bryr mig om allt ni skriver i kommentarerna, även om jag ibland glömmer eller inte hinner svara. Ni får förlåta mig, fattar ni hur mycket tid det tar att producera så mycket nonsens som jag gör?

Jag har dessutom fått en massa bloggidéer från era lunch-kommentarer. Jag har lagt till flera saker på minneslistan för framtida blogginlägg. Jag har en sådan lista, men ofta när jag tittar på den känner jag inte samma inspiration som när jag skrev ner idén. Det har tex stått ‘Instagram’ på listan i evigheter men jag har liksom inte kommit till skott med Instagram. Det är dock ingen dålig idé så en dag ska jag förverkliga den. Dessutom har jag skrivit dit ‘Lena PH’ och ‘groda på sopskyffel’ idag.

Jag får fundera på nästa veckas tema. Vi kan ju inte ha lunch varje fredag. Jag kanske tom lämnar ordet helt fritt. Jag har i alla fall slutat med bokföringen för idag om ni undrar. Jag är inte klar, men jag har slutat för idag. Jag har slut Bubble Safari liv också.

2 thoughts on “Trevligt”

  1. Du spottar verkligen ur dig inlägg, förstår att det inte kan vara speciellt lätt att komma på grejer! För producerade jag en massa, men så en sommar så tog jag “bloggsemester” och gick ner till två om dagen. Jag har fortfarande den bloggsemestern… Ja, ibland blir det till och med bara ett inlägg. Eller när jag är på resa, nada.

    1. Haha, ja men jag har inget riktigt jobb så jag har inget vettigt för mig så att blogga om oväsentligheter i vardagen blir som en flykt från vardagen! Men ibland sprutar det idéer när man inte kan sätta sig ner och sen när sitter där och har tid och ska skriva är bollen tom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *