Är du ledsen mamma?

Maken läste mitt förra blogginlägg och då blev det en liten uppryckning. Nu har han hämtat febertermometern till mig för att fastställa exakt hur sjuk jag är. Svaret är jättesjuk, jag har tom feber.

En annan sak nu när jag har kravlat mig till datorn för att informera er om detta. Dottern är lite svår att få isäng när vi bor på hotell. Om det händer grejor i rummet vill hon liksom vara med. Igår när vi hade bäddat ner henne i resesängen hade hon legat i fem sekunder innan hon stod upp igen och sa “upp, upp”. Så jag lutade huvudet i handen så att hon inte skulle se mitt ansikte och känna sig uppmuntrad av att jag tittade på henne.

Efter en liten stund frågade hon plötsligt “Är du ledsen mamma?”. Aaaah, hur gulligt är inte det?! Hon är bara 20 månader. Jag tror att hon kommer att växa upp och bli en god och omtänksam människa.

One thought on “Är du ledsen mamma?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *