Attans trevlig personal på vårt dagis

Idag när jag hämtade på dagis såg jag uppenbarligen lite extra snygg ut. För en ur personalen sa “Oj jag kände inte igen dig först, du ser så annorlunda ut idag, du ser nästan tio år yngre ut”.

Hon överdrev ju förstås. För i vanliga fall ser jag ju ut att vara kring 26-års-snåret och om man drar av tio på det blir det ju bara sexton. Riktigt så ung ser jag ju inte ut. Men ändå. Det är ju inte var dag folk säger åt en att man ser tio år yngre ut än igår. Jag måste nog använda mina neonrosa byxor oftare. Det var nog dom som gav mig en aura av ungdomlighet.

Väldigt trevlig kommentar var det ju i alla fall. Jag tror att jag ska ta och baka bullar och ta med till dagis och bjuda personalen på fika någon dag som tack för den komplimangen.

Här ser ni hur jag ser ut sådana dagar när jag ser tio år yngre ut.

20140612_211535

4 thoughts on “Attans trevlig personal på vårt dagis”

  1. Vilken personal ! Minst bullar säger jag bara! Och kanske kan dom lära ut det trevliga här på förskolorna ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *