Han pissade på mig

Jag är hos min kusin som ska ha 40-årskalas ikväll. De har en 10 veckors bebis. Det är en pojke.

Min kusin och hennes man åkte iväg för att ställa iordning kalaset och jag och barnets moster Anna skulle sköta.

Han vaknade så snart de gick genom dörren och började gråta. Jag kör ett blöjbyte tänkte jag eftersom jag är väldigt kompetent på att byta blöjor.

Pojkar har annorlunda utrustning än flickor. Det visste jag om för det har jag läst i någon bok. Men jag var ändå orutinerad och stod mitt framför skötbordet. Å just när jag höll på att lokalisera blöjorna slog han en drill. Rakt på min mage. På koftan, tröjan och byxorna. Så gjorde aldrig gullefjunet. Hon brukade bara drälla ner skötbordet, inte mig. Å Anna som har både pojke och flickor satt i soffan och garvade.

Nu hoppas vi på solsken imorgon. Annars kommer jag att frysa för de enda andra byxor jag har med mig är ett par shorts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *