Även fåglarna vill ha fint på midsommar

Jag har ju inte producerat något inredningsinlägg än idag. Eftersom solen visade sig en stund idag tänkte jag att det får bli lite trädgårdsinredning idag.

Egentligen vet jag inte om det här är ett fågelbad. Det känns nästan lite för fint för det. Nån liten sparv skulle man gärna ha sittandes på kanten förstås. Men man vet ju hur det är, oftast kommer det nån skata och skrämmer bort de små söta fåglarna.

Men om man skulle ställa detta i trädgården så kan man ge sig själva den på att det skulle det dyka upp nån fågel och skita rakt i näckrosen eller stearinljusen vare sig man ville eller inte. Så om ni vill ha ett rent fågelbad utan fåglar förestår jag att ni ställer detta på verandan under tak för att åtminstone försvåra för flygfäna.

Om ni känner att ni behöver ha detta redan imorgon så att era husfåglar också får en fin midsommar har Tistel öppet mellan 10-13 imorgon på midsommarafton.

One thought on “Även fåglarna vill ha fint på midsommar”

  1. Haha jag som trodde att jag var sist med instagram! Jag gillade det inte alls först, innan jag fattade vad det gick ut på!
    Men nu gillar jag det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *