Baddräktsbild

SommarbadGick ni verkligen på det? Att ni skulle kunna klicka er in här och hitta en bild där jag står och poserar i baddräkt? Är ni verkligen så lättlurade? Har ni aldrig varit här förrut?

Nej, så dum är jag inte. Om jag lägger upp en bild på mig själv i baddräkt skulle ju något företag kunna sno den och använda den i sin marknadsföring för baddräkter utan att betala mig ett öre i ersättning.

Ni får gott nöja er med att läsa om att jag igår låg i en gummibåt ute på gräsmattan och badade fastän det blåste snålblåst rakt från Bottenviken hela vägen upp på gården.

Varje gång jag försökte kliva upp och sa till gullefjunet “jag fryser” svarade hon “du måste lägga dig ner i vattnet mamma, det är varmt, då fryser du inte”. Det funkar kanske om man väger 15 kilo och vattnet i en liten gummibåt täcker hela kroppen. Men tre gånger tyckte jag att det var så gulligt när hon sa så att jag la mig ner igen och försökte skopa vatten över mig för att hålla värmen. Fjärde gången gastade jag mot maken i pensionärskuvösen att han skulle komma ut med en handduk och lösa av mig. När han svarade “ja jag ska bara…” gastade jag “NUUUU!!!” så det säkert hördes ner på ICA.

Baddräkten är blå förresten. Om ni nu måste veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *