Barnkläder som ni kan köpa hos mina konkurrenter

Jag gick ju en sväng på stan i Luleå igår. Jag behövde lite kläder till fjunet. Allting finns ju inte i min egen butik, jag har tex inga vindoveraller. I år hade jag tänkt ligga steget före dagispersonalen och ha kläder i rätt storlek innan de skickar meddelande att dottern är sämre utrustad för utomhuslek än andra barn.

Jag kikade in på Hafva, för de har både barnkläder och leksaker. Jag behöver ju födelsedagspresenter också till högtidsdagen. Det blev ingen leksak, men jag köpte två tröjor. Fastän det inte var det jag letade efter, det jag letade efter hade Hafva inte, utan för att de var fina. Dessutom var den ena på rea, då måste man ju passa på.

Va, gör du reklam för dina konkurrenter? Så tänker ni säkert nu. Men vadådå? Folk som handlar i min butik är faktiskt inga fattiglappar som bara har råd att köpa ett enda barnklädesplagg. Kidkit och Hafva har helt olika sortiment, som kanske kan tänkas tilltala olika delar av bloggens läsarkrets. Kidkit är ju förstås lite bättre, men det ena utesluter faktiskt inte det andra. Mina läsare kanske vill handla från båda butikerna. I första hand måste jag ju tänka på mina läsare. Det är faktiskt det hela blogglivet går ut på. Att ge saker till läsarna.

Jag orkar inte fota kläderna jag köpte igår så ni får nöja er med en bild på ett plagg från Kidkits sortiment, som ni hittar här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *