Blev bullarna goda?

Jag vet inte, de blev ju aldrig klara så jag åkte hem medan de var i ugnen. Jag sa att de fick ta med en bulle till jobbet åt mig imorgon. Därför har jag inte heller några bildbevis.

På väg hem blev jag förföljd av en karl i Jamaicamössa hela vägen från “bögringen” ner till pendeltågsplattformarna. Jag märkte inte ens att han följde efter mig. Först försökte han prata med mig uppe i Centralhallen men jag bara ignorerade honom och gick undan för han såg ut att vara den sorten som plockar värdesaker ur handväskor och fickor. Sen när kom upp på plattformen så knackade någon mig på axeln och när jag vände mig om stod missfostret där och försökte prata med mig igen. När jag hoppade på tåget följde han efter igen och satte sig några säten bort och stirrade. Sen hoppade han av innan tåget gick. Som tur var, för det var läskigt att upptäcka att någon följt efter en hela den där vägen utan att man märkt något.

Återkom om en stund. Jag ska välja ut en julsång åt er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *