Det är ju sjukt att luras så här

Expressen har ett klipp upplagt om en åttaårig pojke som inte trodde på tomten och som satte upp kameror för att filma vad som egentligen händer på natten innan juldagen (ungen är alltså amerikan).

När man såg rubriken “Skulle avslöja tomten – gick inte som väntat / Åttaåring misstänkte att tomten var en bluff, satte upp kameror i huset” så är det ju inte så konstigt att man förväntar sig att när man klickar på klippet ska man få se hur mamma och pappa fångas på film när de har sex.

Det är vad som borde finnas på filmen om det ska vara någon mening med att sprida den runt jordklotet. Ett B-alternativ som jag skulle kunna tänka mig som acceptabelt är att en inbrottstjuv fångades i slutet av klippet.

Så jag klickade så klart. En minut och trettiosex sekunder satt jag där och tittade på ett klipp som inte alls slutade med att någon fångades mitt i akten. De där 1.36 min är nu förlorade för alltid till ingen mening alls när det inte var med något sex.

Klippet slutade med att pappan hade klätt ut sig till tomte och kom ner genom skorstenen och la en julklapp under granen. Sen sa ungen att nu trodde han på tomten igen.

Det är ju helt sjukt av en förälder att övertala en åttaåring att det vore skoj att sprida ett filmklipp på nätet där ungen framstår som en nörd som har en tönt till pappa. Ungen kan ju bli mobbad i skolan. Fast de bor ju i och för sig i USA. Sånt här kanske betraktas som okej och coolt i USA. Den nya versionen av ‘The American Dream‘ är att vara med i tv i 1.36 min eller få stor viral spridning på sin YouTube-video.

Det ursäktar dock inte Expressens lurendrejeri att antyda att de utlovar sex också får man någon amerikansk dåre som låtsas klättra ner genom skorstenen.

2 thoughts on “Det är ju sjukt att luras så här”

  1. Meh! Jag gjorde som jag alltid gör och tittade på filmen innan jag läst hela inlägget och blev grymt besviken…. Okej, lite fattade jag när de intervjuade ungen. Inte skulle han sitta och säga “och så såg jag mamma och Tomten nuppa på köksbordet”. 😉

    1. Nu har du också förlorat 1.36 min av ditt liv till ingen nytta! Det känns lite bättre för mig nu när jag lurat dig också att titta på klippet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *