Det här är inte Nattstad!

Nattstad alltså. Det är en bloggportal där mig veterligen bara fjortisar bloggar. Idag fick jag ett nytt email från ett PR-bolag också skriver karln “jag var inne och läste på Nattstad”. Vadå Nattstad? Vad har min blogg med Nattstad att göra? Det här är inte Nattstad. Ser det här ut som en fjortis-blogg på Nattstad? Va, va, VA…?!

Jag tycker faktiskt att PR-folket kunde göra en snabb research och hålla ordning på så enkla saker som var en blogg ligger innan de skickar ut sina email.

Annars blir det ju som när Niklas Telefonförsäljare kom med ett fantastiskt fint erbjudande och jag just skulle slå till – också kallade han mig Veronica och då backade jag ur hela affären.

Det blir inget sponsrat inlägg här på Nattstad bloggen den här gången heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *