Det kunde ha varit jag

Den där gympingen i tv som jag blev inbjuden till i somras va? Avsnittet sändes ikväll. Jag hade alltså kunnat vara med. När jag såg det var det nästan så att jag ångrade mig. Jag skulle inte alls ha varit sämst. Bättre än norrmannen Ronny skulle jag ha varit. Sen när han smet iväg till puben efter 20 minuter skulle jag ha kunnat hänga med honom.

Om ni råkade se programmet och såg den där tjejen som badade i handduk vill jag bara säga att hon måste ha varit invandrare. Från Kiruna eller Stockholm eller något sånt. Eller Norge för all del, vi har mycket turistande norrmän i Piteå. Vi Pitebor badar minsann inte i handduk.

Då har man ingenting att torka sig på när man kommer upp, och när man badar i den här änden av världen så är det kallt i vattnet och kallt i luften. Vi som bor här vet att handduken inte hjälper medan man är i vattnet men den kan göra viss nytta när man kommer upp. Om man inte badat med den först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *