Det skulle vara skottpengar på rådjur

Kommer ni ihåg det där söta rådjuret som sprang förbi vårt fönster för ett tag sedan? Någon borde ta och skjuta det där förbaskade rådjuret.

Kolla vad det har gjort.

Fallen tomatplantaMassakrerat mina tomatplantor. Jag har en rejäl plastpinne som stöttar upp plantorna. Till och med den har rådjuret lyckats böja ner. Och det är ingen mesig mjukplastpinne ska ni veta.

Ni kanske undrar hur jag kan vara så säker på att det är rådjuret. Jo för gullefjunet är i Norrland och grannarna är borta så deras ungar kan det inte heller vara.

Inte heller är det några tonårshuliganer som har gått förbi på natten och bestämt sig för att vandalisera en tomatplanta. När tonårshuliganer träffas på måndagar för att jämföra och skryta över sina ofog under helgen så tror jag faktiskt inte att man får någon respekt och man kommer med en tomatplanta. Om huligan nr ett säger “jag tände eld på en bil” skulle ju huligan nr två bli totalt utskrattad om han sa “jag vek omkull en tomatplanta, men de andra två lät jag bli”.

Därför är jag helt säker på att det är rådjuret som är skyldig. Ett skott i pannan borde den ha.

One thought on “Det skulle vara skottpengar på rådjur”

  1. Maken fyller år 17 oktober. Ett år hade jag underbara rosa tobaksblommor i rabatterna. 16 oktober hade en nära släkting till ditt odjur ätit upp varenda blomma i högra rabatten och natten efter hade fanskapet kommit tillbaka och tuggat i sig alla till vänster också. Man såg dom små klövavtrycken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *