Det snöar i Stockholm

Det vet ni väl om va? Att det har snöat i Stockholm idag. Nu är tydligen ovädret på väg norrut. Jaja, vi får väl stänga av E4an om det blir alltför illa.

Jens bor i Stockholm. Han tycker nog inte om snö. Han är också förbittrad över att bidragstagande lantisar kastar tillmälen efter Stockholmare och idiotförklarar dem. Jag tror att han syftar på icke-Stockholmare när han skriver “gnällspikar” i rubriken.

Jag tycker att Jens verkar lite humorbefriad. Skaftet på snöskyffeln åkte kanske upp någonstans där solen inte skiner i morse när han skulle skotta bort snön.

5 thoughts on “Det snöar i Stockholm”

 1. Inte för att jag håller med “Jens” men det här snöovädret var ett riktigt ett, inte bara ett som media blåser upp med stora rubriker och kallar “SNÖKAOS”. Det var en klass 2 varning utfärdad och för en gångs skull så stämde den, det orsakade massa samhällsstörningar osv. Men….det är bara snö och ibland låter det som jorden håller på att gå under och lite kryddat blir det – det håller jag med! Det tragiska i kråksången är att denna stora stad inte är rustad för det vita som visar sig årligen under årstiden vinter. Många 08-or har inte vett att sätta på vinterdäck och köra efter väglag. De som sköter plogning och annat kan inte hantera sitt jobb och prioritera rätt…. Ja, ja…klass 2 varningen kvarstår till kl.15 imorgon och eftersom inga bussar eller andra kollektiva färdmedel fungerar så är det nog dags att lägga sig….för när det snöar i stor-byn då är det enda som funkar ens egna apostlahästar…

 2. Var lagom kaxig, snön är på väg uppåt. Hoppas att E4an kan hållas öppen och att ni inte behöver känna på hur det känns att plumsa genom en snökarm. Det är inget jag önskar min värsta ovän!

  1. hahahahahahaha, tror det var en av de roligaste kommentarer jag någonsin läst! Snökarmar är underbara! Extra underbara att ta sig genom med barnvagn.. Vill man riktigt göra det lite extra svårt ska man köra syskonvagn med 2 sovande barn i + lastad med grejer och gärna handlat också genom snökarmarna!

  2. Har du gått och blivit märkvärdig efter dina 15 år i Stockholm? Kommer du inte ihåg att vi åker rutschkana i snökarmarna här uppe?

   1. Den tidigare kommentaren var till C, inte till Erika.
    Erika – om man väcker barnen får man stilpoäng för ljudeffekterna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *