Diana har vunnit en signerad bok med älskarinnor i

Diana är bäst av alla på den här bloggen. På att kommentera. Det är inte bara så att hon vann, hon var totalt överlägsen.

När 2013 tog slut fick jag ett email med “bloggstatistik”. Årets mest lästa inlägg, vilket land läsarna kom ifrån osv. Där var det med en kategori med vem som hade kommenterat flest gånger.

Diana krossade allt motstånd. Nästan hundra kommentarer mer än tvåan.

Flest kommentarer

De flesta av er är ju i och för sig inga bra konkurrenter. Inte ens när jag berättar att jag fått nytt jobb orkar ni lämna en liten kommentar och säga grattis. Jamän, nämen jag är minsann inte den som blir bitter över sånt. Inte ALLS. Jag är inte sån. Men inbilla er inte att ni ska få se något foto av kaffemaskinen på min nya arbetsplats när jag börjar där. Bara så att ni vet.

Åter till ämnet. Jag blev lite distraherad där.

Diana måste ju få ett pris tänkte jag. Jag vet att hon gillar kungligheter, det har jag läst på hennes blogg. Hon är lite av en prinsessa själv har jag märkt. Så hon får en bok som heter Kungliga Släktband. Det låter kanske inte så spännande, men det är även med älskarinnor i boken. Uhum, nu blev ni intresserade. La Camilla är dock inte med, boken skrevs innan hon talade ut.

Kungliga släktband

Inte bara det. Boken är signerad av författaren själv med en personlig hälsning till Diana.

Signerad bok

Det här trodde ni kanske inte men jag är lite kulturell av mig och rör mig i kretsar där det finns helt riktiga livs levande författare. Jag känner alltså författaren som heter Ulf Sundberg. Egentligen är han makens kompis sedan gymnasietiden, men allt makens är mitt, så han är min kompis också. Det var för övrigt han som skrämde mig att han hade tänkt flytta in när han kom och hälsade på och jag såg hans väska.

Ni som aldrig kommenterar får faktiskt lov att köpa er egen bok om ni vill läsa den – ni hittar den på Adlibris. Eller om ni också vill ha ett signerat ex kan ni emaila mig så ska jag kolla om jag kan ordna det åt er. Då kanske jag ber Ulf skriva “Du borde kommentera på Prinsessan på Ärten oftare”.

Boken kommer på posten Diana. Men inte imorgon. Jag har slut kuvert. Också måste jag leta reda på den där ledtråden till vad ditt efternamn är som du lämnade när du ville ha ett julkort. Sen måste jag knäcka gåtan igen, jag har för mig att den var lite klurig, och googla fram din adress igen. Så vi talar om nästa vecka någon gång. Eller så kan du göra det lite enklare för mig och emaila din adress till victoria@prinsessanpaarten.se.

11 thoughts on “Diana har vunnit en signerad bok med älskarinnor i”

 1. Men herregud, jag vann en tävling som jag inte ens visste att jag var med i! 😉
  Och jag som älskar såna böcker (allvar, inget smör alls faktiskt).
  Shit, jag har lite hybris nu!
  Jag vill tacka dig Victoria och alla dina bloggläsare som är urusla på att kommentera!
  (ps, slänger iväg ett mail)

  1. Jag visste inte heller om att jag hade en tävling förrän jag fick emailet. Men längst nere stod det “why don’t you send a thank you note” å då tänkte jag att jag kunde bättre än en liten tack-lapp.

 2. Jag gratulerar så otroligt mycket till nya jobbet och hoppas du ska trivas (har till mitt försvar inte läsa bloggar senaste veckan och därmed missat denna nyhet!). Kaffemaskinen vill jag absolut se!

  1. Tackar! Jag kan kanske emaila dig ett foto på kaffemaskinen. Jag kan ju inte lägga upp fotot här på bloggen för då ser ju alla andra det också.

 3. Nu är jag visserligen bara fyra på listan, och uppriktigt – vem kommer nånsin ihåg fyran? – men nu får du väl inte vara sån? Vi vill väldigt gärna så bild på kaffemaskinen, helst på dina strumpor också, om det nu finns utrymme att önska.

  1. Jag kommer ihåg fyran! Du får följa mig på Instagram, där ska vi nog kunna få till ett par strumpor…

 4. Nu tycker jag nog att 2an också förtjänar ett pris. En av dina stenar kanske? Ett laminerat löv? Någonting scrapbookat? Jag kräver inte ett lika fint pris som ettan (grattis förresten!) men Kalla fick ju medalj i morse och hon kom tvåa.
  // Jag är inte bitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *