Skrattfesten har börjat

Ni missade väl inte att OS-invigningen började redan klockan fem idag? OS är ju alltid kul, men i år känns det som att det kan bli kul på fler sätt än sportsligt. Det känns som att Rysslands misslyckande att ens en gång hjälpligt vara klara i tid kommer att bjuda på många goda skratt.

Jag vet att jag inte är först på pucken med denna men bara utifall att det är någon som har missat underhållningen måste jag tipsa om den här samlingssidan med roligheter på Twitter. Man behöver inte ha ett Twitter-konto för att se sidan.

Jag tycker bara att det är halvkul med de där foton av två toaletterna i samma toalett-bås som har cirkulerat i pressen. Det har man ju sett förut – man skulle ju kunna tro att folk som tycker att det är märkvärdigt aldrig stött på en dubbeltoalett på damtoan på krogen eller en föräldra-barn-toalett i en shoppinggalleria. Men när man sätter in 5-10 toaletter i någon sorts kollektiva offentliga toaletter börjar vi tala humor. Eller skylten med regler om vad man får och inte får göra på toaletter i Ryssland.

Just lustiga skyltar älskar jag. Twitter-kommentaren till den här bristfälliga översättningen har jag suttit och fnissat högt åt på jobbet flera gånger idag.

Cake in assJag har själv en ansenlig mängd roliga-skyltar-foton i mina fotosamlingar. Om ni bara visste hur lycklig jag blev när jag hittade den här skylten på en bar när vi var i Peking för många år sedan.

Shit in totile

Jag ville gå och fråga personalen var jag kunde “do my shit” istället för i “totilen” men maken stoppade mig. Han är en sån tråkmåns emellanåt.

2 thoughts on “Skrattfesten har börjat”

  1. Jag såg (delvis) invigningen. Inte för att såna brukar vara hysteriskt roliga men jag saknade ett uns av humor i det hela.
    Gillade den brittiska med kryddflickorna och fallskärms-drottningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *