En bloggare som betalar för sina prylar

Kollade just besöksstatistiken i butiken under helgen och då hittade jag en hänvisande blogg som jag inte kände igen. Så jag gick till bloggen för att kolla hur det kom sig att jag fick besök därifrån och då hittade jag något mycket ovanligt. Och mycket trevligt. Det visade sig att en av mina kunder förra veckan har en blogg och hon hade gjort ett inlägg om Kidkit.

Istället för att skicka mig ett tiggar-email och be om gratis kläder så gjorde hon något helt crazy och KÖPTE kläder och sen skrev hon ett inlägg och tipsade sina läsare om butiken! Vilken god människa och så glad man blir som butiksägare att det finns bloggare som fattar att ens affärsidé är att sälja kläder, och inte att ge bort dem till bloggare i utbyte mot sju icke-köpande besökare!

Var snälla och hjälp mig att visa tacksamhet till Sigrid genom att springa över och besök hennes blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *