Holknekts otrohet var en tvågångföreteelse

Som jag förutspådde har nu Holknekt talat ut i Expressen. Artikeln verkar inte finnas på nätet så man kan väl anta att Expressen har tänkt tjäna pengar på lösnummerförsäljning och naturligtvis ställer jag upp på detta och har köpt ett exemplar. I research-syfte i bloggens tjänst förstås. (EDIT: Nu finns delar av artikeln på nätet).

Intervjun är till stora delar precis lika ointressant och förutsägbar som väntat.

Holknekt har problem med spånken berättar han. Jaha, what’s new. Det är ju lämpligt i ett läge som detta. Då behöver han inte skylla på att han tänkt med fel huvud. Han kan berätta om sin sjukdom alkoholism som gjorde att han inte tänkte med något huvud alls.

Det är först på slutet av artikeln det blir intressant när han berättar att han inte ens vet vad hans medbrottsling heter i efternamn. Så tonårsmässigt. Smickrande för alla inblandade.

Hoppas han att Lena ‘Agent noll noll sex’ Ph därmed ska inse att det bara var sex och att det är henne han älskar och ta tillbaka honom? Eller försöker han få den andra kvinnan att förstå att han vill att hon kontaktar henne för ytterligare “samvaro” eftersom han inte har hennes namn eller nummer? Han kan inte förstå sig särskilt mycket på kvinnor om han inte fattar att båda två förmodligen kommer att gå i taket över det uttalandet.

Roligast av allt är dock när han besvarar frågan om det därmed var en engångsföreteelse med att informera om att det var en TVÅgångsföreteelse! Snacka om att inte förstå uttrycket too much information. Till och med mätt med mediakåthetens omdömeslöshet undrar man ju på vilket sätt denna information skall på något sätt gagna Holknekts “sak”. Vad den nu är, för det är lite oklart utifrån intervjun.

Helt plötsligt är det ju inte ett enskilt misstag som kan skyllas på spriten. Inte heller är det ett förhållande som han haft för att döva någon sorts smärta han haft till följd av problem i sitt äktenskap. Det är bara TVÅ skjut. Och inte ens andra gången hade han artigheten att fråga kvinnan vad hon heter i efternamn. Ohyfsat.

Nu väntar vi bara på att Lena Ph ska tala ut i någon konkurrerande tidskrift så att vi får höra hennes version. Sedan skulle det inte förvåna mig om kvinnan utan efternamn kliver fram bakom någon reklamskylt för Holknekts tidning Miss World och berättar om hur Holknekt förförde henne när hon modellade bikinitrosor för en tidning som har ett namn som gör den dömd att misslyckas.

One thought on “Holknekts otrohet var en tvågångföreteelse”

  1. Tack för sammanfattningen, jag har gjort ett försök att hitta sanningen på Flashback men den diskussionen var inte så intressant (men eftersom du är så intresserad av skateboarding så kan du ju gå in och läsa där).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *