Följ med in på dass

Vissa bloggare delar ju med sig av allting till sina läsare. Frukost, lunch, middag. Sin shopping. Känslorna under en promenad. Detaljerad beskrivning av vad de gjort under dagen från de steg upp till läggdags. Sina bästa tips i alla möjliga ämnen. Bilder av sitt hem och hur det är inrett.

En sak som jag dock aldrig ser några bloggare berätta om är när de går på toaletten. Why not liksom? Finns det någon sorts spärr? Som aldrig annars slår till för vissa. Men när de går på toaletten så tänker de “hit men inte längre, det här är privat, det delar jag inte med mina läsare, det här är min egen lilla sfär, jag måste få behålla någon liten sak för mig själv”. Är det så Blondinbella tänker när hon berättar om sin Brasilianska vaxning, men inte sina toalettbesök?

Jag tänkte att jag i alla fall skulle dela med mig till mina läsare ordentligt och visa er hur vår toalettstol ser ut. Här är den. För känsliga läsare kan jag berätta att den är helt nyskurad vid fototillfället.

Naturligtvis undrar ni varför vi inte har någon toalettsits. Jo därför att när den billiga skräpiga plastsitsen som fanns gick sönder så kom hyresvärden med en ny likadan. Som inte höll mer än några veckor den heller. Eftersom vi har en två-åring som envisas med att klättra på toaletten hela tiden.

Då tänkte vi att det inte var någon vits att ringa hyresvärden igen så då åkte vi och köpte en egen toalettsits. En rejäl en. Det måste ha varit toalettsitsarnas Rolls Royce för den kostade 475 spänn.

Så ni kan ju ana att jag blev förbittrad när fästet på sitsen helt plötsligt gick av efter mindre än 4 veckor. Den här gången var det inte ens gullefjunets fel.

Nån måtta får det väl ändå vara tänkte jag och tog tillbaka den till Bygma. För 475 kr vill jag ha mer sitt-tid än 4 veckor. Jag tänkte att vi kanske skulle få en ny. Eller pengarna tillbaka.

Men si så funkar det inte för Rolls Royce-toalettsitsar. Till toalettsitsarnas lyxåk finns det reservdelar. Så nu väntar vi på att Bygma ska ringa och berätta att reservdelen till lyxsitsen har kommit. Medan vi har väntat, i snart en vecka nu, har vi suttit på porslinet. Man skulle kunna tro att reservdelen är made to order.

Fördelen är förstås att besöken inte blir så långvariga.

2 thoughts on “Följ med in på dass”

  1. Det sägs ju att det som inte dödar, härdar. Själv tycker jag att man nog skulle in på affärn och köpa den billigaste sitsen man kan hitta medans man väntar på Rolls Roycen. Att vara utan ger för mycket tredjevärldenkänsla…..

    1. Nån måtta får det vara på hur många toalettsitsar jag köper när jag bor i en hyreslägenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *