Fotosession för Crocs skosmycken

Igår när jag höll på med blogginlägget om London-shoppingen så hade jag tagit ett foto på skosmyckena som såg ut så här.

SkosmyckenDå kom gullefjunet och kröp upp i knät på mig och sa “mamma det där fotot var inge fint”. Hon tycker om skosmyckena jättemycket så jag fattade inte riktigt vad hon menade. Jag undrade för mig själv om hon verkligen är tillräckligt gammal för att märka att fotot var oskarpt.

Jag frågade vad hon menade och då klättrade hon upp på skrivbordet och började peka på skärmen och säga “Den här borde inte ligga här, den borde ligga där och den borde ligga där bla bla bla”.

Jag hade arrangerat fotot i A och B-laget eftersom gullefjunet har bestämt att blomman och fjärilen var mindre fina än de andra fyra. Så det var därför jag lagt skosmyckena i två olika grupper med ett mellanrum för att tydliggöra deras olika status.

Jag hade ju tydligen gjort fel så jag bad gullefjunet hämta skosmyckena igen och lägga dem som hon ville ha dem så att jag kunde ta ett nytt bättre foto.

Då gjorde hon det och resultatet blev mycket bättre och mer logiskt. En annan logik som jag inte förstår men jag vet att den är bättre än min.

Crocs skosmycken

Man skulle kunna tolka arrangemanget som att fjärilen och blomman är favoriterna fastän det är tvärtom. Det är ju det som är grejen med konst va, den är helt obegriplig så det är nog bara jag som är o-kulturell och ingenting fattar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *