Vem vill ha tennis på semestern?

Har ni tänkt på att när hotell ska lista sina bekvämligheter och fördelar så brukar Tennis finnas med. Finns det folk som när de ska söka hotell kryssar för pool, luftkonditionering, restaurang, internet på rummet och tennis?

Vad ska man med tennis till när man är på semester? Spela tennis på semestern var väl senast inne på 80-talet när folk tittat för mycket på Falcon Crest och Dynastin som totalt förskönade bilden av tennisspelande. Man fick se tex Lance slå en serve och sedan dök det upp någon som ville sno vingården vid sidan av planen och hade något viktigt att säga om att de skulle sno vingården och då var det slut på tennisspelandet eftersom Lance blev tvungen att åka iväg och rädda vingården.

Tennis är inte så på riktigt. Om man börjar så måste man spela klart, det är ingen som kommer och räddar avbryter en innan man hunnit börja svettas. Så varför hotell listar tennis som någon sorts bekvämlighet fattar jag inte alls.

2 thoughts on “Vem vill ha tennis på semestern?”

  1. Din analys av tennis i Falcon Crest är slående. Det var också en ursäkt för de kvinnliga skådespelarna att ha på sig tenniskjol.

    1. O ja, och alla kvinnliga servar filmades bakifrån så att man riktigt kunde bedöma kvaliteten på serven beroende på hur mycket kjolen flög upp….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *