Grattis på Mors Dag

Maken är inte så bra på att komma ihåg dagar som köpmännen har hittat på, eller födelsedagar eller bröllopsdagar. Han vet om det själv så han var strategisk och friade på min födelsedag så att förlovningsdagen ska vara samma som födelsedagen så att han ska ha en dag mindre att komma ihåg. Med resultatet att han en gång lyckades glömma födelsedagen och förlovningsdagen på en och samma gång. Det är tur att han har en fruga som inte bryr sig om sånt där utan bara blir glad över att få ännu en rolig historia att berätta.

Han är dock bra på att fatta vinkar. Så jag fick sovmorgon idag. Bäst av allt var dock att han lärde gullegumman att säga ‘Grattis på Mors Dag’. Då blev jag himla glad.

One thought on “Grattis på Mors Dag”

  1. Haha bra jobbat att glömma båda! 😀 Jag har också svårt att komma ihåg folks födelsedagar. Glömde min kompis födelsedag för bara några dagar sedan. Hon sa att jag säkert skulle glömma henne som vanligt men jag lovade att i år skulle jag minsann minnas henne men icke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *