Har jag en massa UFOn som läsar bloggen?

Ibland när man kollar i statistikverktyget Google Analytics så händer det saker på bloggen som man inte riktigt fattar. Som idag tex när jag helt plötsligt hade 41 besökare från kontrollrummet på the International Space Station. Om man var konspirationsteoretiker skulle man kunna ta detta som ett bevis på att det finns liv ute i rymden. Och att UFOna är intresserade av mitt påskris och mina påskägg.

International Space StationNär jag klickade vidare för att analysera de här besökarna fick jag se detta.

Aprils foolDet är alltså ett aprilskämt. Hur gör de detta? Och vem är det som gör det? Är det personalen på Google som gör det?

Lite trist tycker jag. Att det inte var riktiga UFOn. Jag skulle ha känt mig mer speciell om varelser från en annan planet läste bloggen. Jag kan slå vad om att Blondinbella inte har några UFOn från yttre rymden som läser hennes blogg. Hon har bara en massa UFOn från den här planeten till läsare. Så jag tycker att det skulle ha varit trevligt om jag hade riktiga UFOn.

One thought on “Har jag en massa UFOn som läsar bloggen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *