Har jag gått en kurs?

Jag har en ny header. Har ni sett det? Tjusig va?!

Nu kanske ni tror att jag har gått en kurs och lärt mig saker så att jag kan göra headers själv helt plötslig. Så är inte alls fallet. Jag har inte gjort den själv. Det är Sandra som har gjort den.

Jag känner inte henne, jag har aldrig träffat henne. Men hon har en blogg, också har hon en webbutik som heter HojnaDesign, också håller hon på och planerar för att öppna en till som heter Simpla (hon måste vara nalta geujdat, som vi säger i Pitebygden, som ska ha två butiker tänker jag som är så glad över att jag nyss stängt min enda).

Hojna verkar ju händig tänkte jag – hon brukar pyssla på bloggen och inte blir det fiasko heller som för vanligt dödligt folk som mig, duktig på att fotografera också – hon kan säkert det här med att snickra till en header kom jag på. Så jag emailade henne och frågade om hon inte kunde hjälpa mig. Sådär helt ur det blå. Snäll som hon var sa hon ja.

Det skulle ju förstås ha blivit ännu bättre om hon som kan fotografera hade tagit bilderna. Men hon bor ju utanför Piteå och jag i Stockholm så det var helt enkelt för svårt att få till ett fototillfälle då hon kunde fotografera mig från min bästa sida. Hon fick helt enkelt lov att använda mina gamla bilder.

Tusen tack för hjälpen Sandra!

Tänk er hur det skulle se ut om jag klistrade träbitar på burkar? Förmodligen som ett dagisprojekt. Så här fina ljuslyktor blir det när Sandra gör det.

Sandras ljuslyktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *