Saker man sa innan man fick barn

Innan vi fick barn sa jag att jag skulle potträna ungen när hon/han var ett år gammal.

Nu har vi en drygt tre-åring som är torr på dagarna, men fortfarande behöver blöja på nätterna, och jag är GULD-medlem i Liberoklubben. Å ingenting har de som jag vill ha eller behöver i den där klubbens poängshop heller. Så det blir alltid en legogubbe.

Jag har flera gånger tänkt att jag lika gärna skulle kunna sluta klistra in de där koderna. Sen när jag ska kasta paketet tänker jag ändå “jamen jag klistrar in koden den här gången också, utifall att vi kommer på att vi behöver en till legogubbe”.

2 thoughts on “Saker man sa innan man fick barn”

  1. Hmm, bara tre år? Då måste Liberoklubben ha fått fel adress av mig, för jag har inte fått platinakortet än! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *